vesti24.mk

Tag : седница 3 јунли

МАКЕДОНИЈА

Разрешувањето на Зврлевски, на седница на Собранието на 3 јули

admin
Предлогот на Владата за разрешување на државниот јавен обвинител, Марко Зврлевски, е на дневен ред на шестата седница на Собранието на Република Македонија, која е