vesti24.mk

Tag : сезонско сметање

СВЕТ

Европарламентот одобри укинување на сезонското сметање на времето

Ferad Aruc
Европскиот парламент денеска го одобри предлогот за укинување на летното и зимското сметање на времето, но конечната одлука за тоа треба да ја донесе Европската