vesti24.mk

Tag : Секретарка

ЉУБОВ И СЕКС

Македонски бизнисмен и праќа порака на својата жена: Јас сум во Холидеј Ин со мојата 25 годишна секретарка …

Ferad Aruc
Маж бизнисмен и испраќа порака на жена си: Драга, верувам дека ќе ме разбереш, сега кога ти имаш 54 години, имам потреби кои ти повеќе