vesti24.mk

Tag : СЕКСУАЛНА ЗЛОУПОТРЕБА

СВЕТ

Италијанскиот доктор сексуално злоупотребува жена! (Видео)

Ferad Aruc
ден италијански доктор е фатен од странна на скриена телевизиска камера, малтретирајќи ја пациентката со полу-облечена блуза додека лежи на испитната маса. Лекар со сива коса можете да се слушне шепоти...