vesti24.mk

Tag : сексуални односи помеѓу професорка и ученик

ВЕСТИ СВЕТ

Професорка имала секс со ученик во тоалетот од авионот додека зааедно се враќале од училишна екскурзија

Ferad Aruc
Професорка останала бремена откако имала секс со 16-годишен ученик во тоалет од авион додека зааедно се враќале од училишна екскурзија. Таа признала дека е бремена,
СВЕТ

Атрактивна професорка уапсена поради секусални односи со тинејџер: Имавме секс со месеци, ми купи марихуана

Ferad Aruc
Професорка во основно училиште е уапсена откако 14-годишен ученик призна дека му купувала марихуана, му испраќала фотографии на кои што позирала гола и со неа