vesti24.mk

Tag : Сексуални работнички

ЉУБОВ И СЕКС

Жените откриваат зошто изнајмуваат ескорт мажи и жени!

Ferad Aruc
Зошто жените плаќаат за секс? Три жени искрено проговориле за британскиот магазин “Metro”. Нивните одговори стигнале после отворената анкета која авторката ја направила на почетокот
ЖИВОТ

Исповед: Жените откриваат зошто изнајмуваат ескорт мажи и жени

Ferad Aruc
Зошто жените плаќаат за секс? Три жени искрено проговориле за британскиот магазин “Metro”. Нивните одговори стигнале после отворената анкета која авторката ја направила на почетокот