vesti24.mk

Tag : Сексуално задоволство

ЗАБАВА ЉУБОВ И СЕКС

“Секој ден со сопругот имав секс 10 пати на ден, еден ден го одбив, а потоа…”

Ferad Aruc
После еден инцидент, жената почнала да се сомнева дека нејзиниот сопруг е зависен од секс и дека има проблем. Имено, таа и сопругот имале секс