vesti24.mk

Tag : Секс едукација

Uncategorized ЉУБОВ И СЕКС

“Имаат секс, а не знаат што му прават на телото”, експерт за секс тврди дека училиштата треба да ги едуцираат децата за мастурбација

admin
Училиштата би требало да ги подучуваат учениците за мастурбирање уште на 11 годишна возраст, тврди експертот за темата секс, Надја Бокоди од Сиднеј. На оваа