vesti24.mk

Tag : Секс кукли

ЉУБОВ И СЕКС

Бордел со секс кукли во Франција: феминистки згрозени со новиот бизнис

Ferad Aruc
Новоотворениот бордел во Париз поседува секс кукли, но со самото отворање подигна голема прашина и тензија во градот. Француските феминистки бараат да се затвори борделот,