vesti24.mk

Tag : секс со кукли

ЉУБОВ И СЕКС

(18+) Во Германија отворен првиот бордел за секс со кукли

Ferad Aruc
Борделот со кукли се наоѓа во Јужен Дортмунд, Германија. Оваа непромислена продавница во црвена боја не привлекува големо внимание, бидејќи знакот на вратата е многу