vesti24.mk

Tag : Секс техники

ЉУБОВ И СЕКС

Доколку успеете да ја совладате оваа техника, жените ќе ве обожаваат

Ferad Aruc
1. Тргнете полека – Полека бакнувајте ја својата партнерка по целото тело, посветете им се на нејзините бутови и стомак пред да тргнете кон интимата.