vesti24.mk

Tag : семејно убиство

СВЕТ

Морничаво убиство во нашето соседство: Ликвидирано е цело семејство, последната жртва била фрлена во бунар

Ferad Aruc
Бугарската полиција започна голема потрага за сторителот на шесткратното убиство за време на новогодишната ноќ во Нови Искар во близина на Софија. Како што откриваат