vesti24.mk

Tag : Сергеј Александрович Баздникин

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Рускиот Амбасадор Баздникин: Македонските гласачи не излегоа бидејќи се против одлука што се обидуваат да ја наметнат од надвор

Ferad Aruc
Сергеј Александрович Баздникин, амбасадор на Руската Федерација во Република Македонија, во интервју за „Спутник“ изјави дека факт е дека референдумот во Македонија е неважечки. Според