vesti24.mk

Tag : Сериозен пад

ЕКОНОМИЈА СВЕТ

Вредноста на биткоин паѓа, овојпат е посериозно

Ferad Aruc
Биткоин, највредната криптовалута на светот, изгуби дополнителни 10% од вредноста и е на најниско ниво од ноември, 2017 година. Забраната за рекламирање на дигиталната валута...