vesti24.mk

Tag : сертификат

ЗАБАВА

Меѓународно признати вински сертификати за вински професионалци и ентузијасти конечно и во Македонија

admin
Македонија, од неодамна, се придружи на глобалната мрежа од над 700 вински едукатори (APP – Approved Program Provider) и стана една од 70-те земји кои...