vesti24.mk

Tag : се вратија момчиња во Македонија

МАКЕДОНИЈА

Разочарани од гурбетот, се вратија и други момчиња во Македонија (ВИДЕО)

Ferad Aruc
ва е местото во Словачка каде пред само неколку дена заминаа преку 30 момчињата од Македонија со цел да најдат работа. Но тврдат дека не