vesti24.mk

Tag : Се согласувам и на тројка:

ЗАБАВА

Сакам пари! Се согласувам и на тројка: Спортска новинарка нуди секс за пари!

Ferad Aruc
На крајот од септември минатата година, добро познатата руска спортска новинарка Дана Борисова беше во центарот на скандалот кога на социјалните мрежи се појавија нејзини