vesti24.mk

Tag : Се укинува забраната за продажба

МАКЕДОНИЈА

Се укинува забраната за продажба на алкохол во вечерните часови

Ferad Aruc
Целосно ќе се укине забраната за продажба на алкохол во вечерните часови. Со новото законско решение што го предлага Владата,  алкохолот ќе може да се