vesti24.mk

Tag : Силиконска долина

ЉУБОВ И СЕКС

Легло на развратот! Мрачната страна на Силиконската долина: Новинарка открила детали од дивите оргии на технолошките моќници

Ferad Aruc
Тајните секс забави се се почести во Силиконската долина. Деталите од оргиите кои се приредуваат и на кои учествуваат технолошки иноватори, инвеститори, претприемници и други,