• Home
  • симптоми

Tag : симптоми

ЗАБАВА

ТИВОК УБИЕЦ: Ова се раните симптоми за рак на панкреасот- нив никако не смеете да ги игнорирате

admin
Ракот на панкреасот се открива доцна и во поголемиот број од случаите завршува со смрт. Хирушки зафат за отстранување на туморот е единствен спас за
Uncategorized

5 најчести прашања и одговори за канцер на бели дробови

admin
1. Како пушењето цигари влијае врз организмот? Цигарите како и загадениот воздух се преполни со хемиски супстанци и освен што предизвикуваат карцином, тие го оштетуваат