vesti24.mk

Tag : сингапур

МАКЕДОНИЈА

Македонскиот пасош отвора 108 граници

Ferad Aruc
Македонскиот пасош е рангиран на 84 то место во светот, според глобалниот индекс за пасоши. Тоа значи дека нашите граѓани без визи можат да патуваат