vesti24.mk

Tag : Синдикатот Диме Убавков

МАКЕДОНИЈА

Работниците на „Фени“ го блокираа магистралниот Градско -Прилеп против стечај

admin
Околу 850 работници на „Фени“ го блокираа магистралниот Градско-Прилеп со барање неколкуте банки доверители да се повлечат и компанијата да не оди во стечај. Во