vesti24.mk

Tag : Синдикатот на СУТКОЗ

МАКЕДОНИЈА

ССМ денеска избира нов претседател, единствен кандидат Димовски

admin
Сојузот на синдикати на Македонија денеска на вонреден конгрес во Охрид ќе го избира новиот претседал, а единствен кандидат е актуелниот в.д. претседател Дарко Димовски