vesti24.mk

Tag : синиот дијамант

Uncategorized

Дијамантски обетки продадени за рекордна цена

admin
На аукцијата беа изложени синиот дијамант Аполо и розовиот дијамант Артемис. Дијамантските обетки кои беа изложени на аукција во музејот Сотебис во Женева беа продадени