vesti24.mk

Tag : Синот

ЖИВОТ

Татко ми запали 2 милиони долари за да не загрее: Исповед на синот на Пабло Ескобар!

Ferad Aruc
Себастијан Марокин, кој што тогаш се викаше Хуан Пабло Ескобар, го имаше целото богатство на светот но воопшто не уживаше во него. Неговите единствени пријатели