vesti24.mk

Tag : синохидро

МАКЕДОНИЈА

КИНЕСКАТА СИНОХИДРО ГО НАПЛАТУВАЛА АВТОПАТОТ КИЧЕВО – ОХРИД ЗА 54% ПОСКАПО ОД ПОДИЗВЕДУВАЧИТЕ

Ferad Aruc
Кинеската компанија Синохидро којашто го гради автопатот Кичево – Охрид ги наплатувала градежните работи на подизведувачите за 54% поскапо преку рефактурирање кон Јавното претпријатие за