vesti24.mk

Tag : сириза

МАКЕДОНИЈА

Сириза предлага сложено име за севкупна употреба

Ferad Aruc
Политичкиот совет на Сириза денеска одржа состанок на кој членовите разговараа за последните случувања во прашањето за името, како и за подготовките за централниот комитет