vesti24.mk

Tag : Сириска армија против Турција

СВЕТ

Армијата на Асад и сириските Курди заедно против турската офанзива

Ferad Aruc
Сириските власти како и силите на сириски Курди постигнаа договор Армијата на Сирија да влезе во областа Африн за да помогне во спротивставување на турската