vesti24.mk

Tag : системот за топлинска енергија

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Балкан Енерџи нуди бесплатно приклучување во системот за топлинска енергија во Скопје

Ferad Aruc
Снабдување со топлина Балкан Енерџи (БЕГ) до 15 септември годинава на скопјани им нуди можност за бесплатно приклучување во системот за топлинска енергија. Акцијата за