vesti24.mk

Tag : скапоцена насмевка

ЖИВОТ

Скапоцена насмевка: Реакцијата на бебе кое за првпат јасно ги гледа родителите со очила (ВИДЕО)

Ferad Aruc
Невозможно е да не се насмеете на ова видео кое навистина ќе ви го стопли срцето. За среќа медицината денес е многу напредна и решава