vesti24.mk

Tag : Скајп

ЖИВОТ ЉУБОВ И СЕКС

И се јавил на вереница на Скајп, но не ни помислувал дека ќе го види ова

Ferad Aruc
Сите знаеме дека не е лесно да се одржи врска на далечина. Повеќечасовните разговори преку Скајп за многу парови не се доволни да се одржи