vesti24.mk

Tag : Скопски цветен фестивал 2017

Uncategorized

Скопски цветен фестивал во Паркот Македонија

admin
Градот Скопје и ЈП „Паркови и зеленило“ на 27 и на 28 мај во Паркот Македонија, наспроти „Веро 2“ во Тафталиџе, ќе го организираат четвртиот