vesti24.mk

Tag : скопјани

ЖИВОТ ЗАБАВА

Скопјанките се жалат – момциве низ градов се мамини синчиња

Ferad Aruc
„Синче немој да се мачиш мама ќе ти ја плати сметката“, „Спремен ти е доручекот те чека на маса, да јадеш сине те моли мама“,
Uncategorized

Една Холаѓанка ги опиша Македонците во 15 чекори

admin
Прочитајте едно интересно искуство во кое можеби ќе ги забележите токму вашите особини. Холанѓанка, која пред 1,5 година се доселила во Македонија заради својата љубов, на