vesti24.mk

Tag : Скопје Аква парк

Uncategorized

Скопскиот Аква парк со водени лудории започнува од…

admin
Скопскиот Аква парк, кој функционира во рамки на СЦ Борис Трајковски, со работа започнува од 10 јуни. Цената за билет останува иста, 300 денари за