• Home
  • Скопје солиун

Tag : Скопје солиун

Uncategorized

Со воз од Скопје до Солун за 20 евра

admin
Експресниот воз „Хелас експрес“ повторно почна да сообраќа помеѓу Скопје, Белград и Солун. Српските железници ја завршија реконструкцијата на пругата меѓу Ниш и Прешево, со