vesti24.mk

Tag : следниот месец

ТЕХНОЛОГИЈА

Apple: Со новиот update следниот месец пристигнува важна промена

Ferad Aruc
Извршниот директор на компанијата на Apple Тим Кук изјави дека следниот update iOS11 ќе им дозволи на корисниците сами да одлучат дали системот „намерно“ да