vesti24.mk

Tag : Слеп маж

СВЕТ

Скриена камера: На слепиот маж му се отвора куферот полн со пари, погледнете ја реакцијата на минувачите

Ferad Aruc
Еден маж решил да се маскира во слеп човек кој носи полн куфер пари. Кога минува покрај луѓе, куферот се отвора, а парите паѓаат пред