vesti24.mk

Tag : слобода на медиуми

МАКЕДОНИЈА

Репортери без граници: Македонија на 109 место според слободата на медиумите, последна во регионот

Ferad Aruc
Македонија е рангирана на 109-то место во најновиот Извештај за слобода на медиумите на Репортери без граници, што е напредок за две места во споредба