vesti24.mk

Tag : смартфони

ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

Ако имате ваков мобилен веднаш сменете го: Листа на 15 најрадиоактивни смартфони

admin
Една од најголемите опасности од користењето паметни телефони, е радиоактивното зрачење. Сè уште е отворено прашањето околу тоа колку е штетна дневната употреба на смартфон....
ЗАБАВА

Родители, оставете ги вашите смартфони кога сте со децата, еве и зошто

admin
Брзо „лајкување“ на нечија порака или испраќање фотографии на групни е-разговори можеби не е нешто, но мали деца ќе се лутат и приговараат ако родителот...