vesti24.mk

Tag : смеење

ЗАБАВА

Зошто децата се смејат почесто од возрасните?

admin
Зошто децата постојано се смејат и покрај временски неприлик и покрај болеста и сиромаштијата? Затоа што на сосема поинаков начин ги разгледуваат ситуациите кои ги...
МАКЕДОНИЈА

Бугарија ни се смее по изгласувањето на законот

Ferad Aruc
Бугарската агенција „Newsfront” објави текст за усвојувањето на новиот Закон за јазици кој е преземен од News.bg. Колку има вистина во објавениот наслов, заклучете сами....