vesti24.mk

Tag : снег

МАКЕДОНИЈА

Кога може да го очекуваме првиот снег во Македонија?

admin
Ако може да им се верува на долгорочните прогнози, тогаш оваа зима нема да видиме некој голем студ. Неколкумесечните прогнози велат дека до крајот на