vesti24.mk

Tag : Собирање малини

БИЗНИС

За собирање малини во Финска плаќаат дури 200 евра на ден

Ferad Aruc
Во Финска собирач на малини за килограм собрани плодови заработува скоро 4 евра додека пак за истата работа во регионот не може да се заработи...