vesti24.mk

Tag : собно цвеќе

ЗАБАВА

Фикусот ќе ви порасне до таван – испрскајте го со оваа вода, ќе биде бујно и прекрасно

admin
Фикусот е омилена собна билка и спаѓа во фамилијата на дудинки (Moraceae), тоа е билка која се одликува со многубројни видови со различен раст и...