vesti24.mk

Tag : Соланж

ЗАБАВА

Пејачката замешала на сцена со својата сестра, па двете паднале на земја

Ferad Aruc
Пејачката уште еднаш го запалила интернетот, но овој пат малку поинаку од обично… Бијонсе во саботата навечер повторно настапила на Коачела, а како гостин ја...