vesti24.mk

Tag : Сони

Uncategorized

Избришани сите пораки на Закерберг на Фејсбук, иако корисниците ја немаат таа опција, Што крие?

Ferad Aruc
Фејсбук ги избришал приватните пораки кои ги испраќал извршниот директор Марк Закерберг, како и на многу членови на извршниот менаџмент во текот на изминатите години....