vesti24.mk

Tag : Софтвер

СВЕТ

Гигантска афера со измамa на руските бензински пумпи

Ferad Aruc
Хакер има развиено софтвер со кој на бензински пумпи во цела Јужна Русија се мери повеќе од реално наполнетото гориво и на тој начин се