vesti24.mk

Tag : Сојузот на стопански комори на Македонија

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

Форум за регулатива за ангел инвеститори

admin
Форум 2018 – Потенцијал на регулатива за ангел инвеститори ќе се одржи денеска во организација на Сојузот на стопански комори на Македонија (ССК). Високи претставници од...