vesti24.mk

Tag : среќа

ЗАБАВА

Среќата е лековита: Го штити нашето тело од инфекции и нѐ чува од мозочен удар

admin
Негативните емоции често се поврзуваат со срцевите болести. Кога се чувствуваме добро и среќно, учиме да живееме во моментот и му помагаме на нашето тело
ЖИВОТ ЗАБАВА

Овие неколку реченици ќе направат да уживате во животот

admin
Понекогаш сте незадоволни со својот живот додека многумина сонуваат да го живеат вашиот живот. Едно дете на фарма го гледа авионот како лета над него
ЗАБАВА

Среќата зависи од здравјето и пријателите, а не од парите!

admin
Според истражување спроведено од Лондонската Школа за економија, причина за несреќата кај луѓето се распаднатите врски и физички, но и ментални заболувања, а не парите.
ЗАБАВА

Ако некогаш се почувствувате несреќни- задолжително прочитајте го ова!

admin
Никогаш не треба да заборавиме дека сме многу посреќни отколку што мислиме… -Ако денес сте се разбудиле здрави, значи имте повеќе среќа од 1 милион
ЗАБАВА

Ако сакате да имате среќа во домот веднаш исфрлете ги овие работи

admin
Доколку сакате да имате среќа и позитивна енергија во домот, потребно е да ги наместите предметите правилно. Доколку имате нешто од овие предмети и доколку