vesti24.mk

Tag : Стипендии

МАКЕДОНИЈА

Отворен повик за стипендии на универзитети од шангајската листа

Ferad Aruc
Министерството за образование и наука информира дека во тек се конкурсите за доделување на стипендии за граѓаните на Република Македонија коишто во академската 2018/2019 година,...
МАКЕДОНИЈА

Стипендии од Фулбрајт програмата за академската 2019-2020 година

Ferad Aruc
Министерството за образование и наука информира дека во тек е конкурс за учество во Фулбрајт студентската програма, наменета за визитинг студенти – истражувачи и магистерски...