vesti24.mk

Tag : стујардеса

ЖИВОТ

Искуство на Македонки кои работат како стјуардеси – колку е побела кожата, толку е поголема платата

Ferad Aruc
Во последните неколку години, растечки тренд е се повеќе Македонки, а и Македонци да одат на работа како стјуардеси. Тоа за многу од нив е...
ЗАБАВА

Жешки сцени од кабината: Пилотот ѝ се нафрли на стјуардесата, а патниците го снимија нивниот ер0тски чин

Ferad Aruc
нтимната атмосфера во пилотската кабина може да биде неодолива, а тоа најдобро го демонстрираа пилот и стјуардеса кои еден патник успеал да ги сними додека...